Self-storage

Wilt u regelmatig bij uw goederen dan is een opslagruimte bij Box inn self-storage een goed alternatief.

Box inn beschikt over ruim 550 boxen, variërend van 1m3 tot 75m3. Ruimtes van 100 m³ en groter zijn natuurlijk ook mogelijk. Of u nu op zoek bent naar een binnen- of buitenbox, we zoeken voor iedereen een passende oplossing.

Met een persoonlijke code en uw eigen sleutel kunt u 7 dagen per week en waar nodig 24 uur per dag uw opslagruimte betreden. De receptie is 6 dagen per week geopend. Tijdens kantooruren zijn wij aanwezig om u te woord te staan en van optimale service te voorzien.

Uw opslagruimte voldoet aan alle eisen die u van een self-storage mag verwachten. Alle ruimtes zijn schoon, droog, geventileerd en voorzien van een persoonlijk slot. De boxen zijn 7 dagen per week toegankelijk. Middels geavanceerde toegangscontrole, brand-, inbraak- en camerabeveiliging staan uw goederen bij ons veilig opgeslagen. Box inn vindt u aan de Rondweg-Oost in Veenendaal. Het pand is daarmee zeer goed te bereiken vanuit de Betuwe, Rhenen en Elst en door een directe aansluiting op de A12 ook vanuit Ede en Wageningen.  

Gaat u verhuizen, verbouwen, naar het buitenland of zoekt u een opslagruimte voor uw seizoensartikelen zoals kerstspullen, winterbanden of ski-uitrusting? Box inn biedt u de ruimte!

 

               

Contact

  • Haal & Brengbox
  • Kernreactorstraat 24A
  • 3903 LG Veenendaal
  • T: 0318-501601
  • F: 0318-508085
  • E: info@haal-en-brengbox.nl

Laatste nieuws

Zoeken